liftul


Paradoxal dar liftul face parte din viata noastra.Sau a celor ce utilizeaza zilnic aceste vehicule de verticala.Liftul este un mijloc de transport precum automobilele ,impartindu-se in clase ,marimi etc.Spre deosebire de suratele pe 4 roti liftul din cite stiu este doar electric adica un vehicul ecologic.

Poate functiona ca si confesional atunci cind sint 2 persoane „inmagazinate”  in el sau ca spatiu prielnic implinirii fanteziilor atunci cind este full si simti diferite membre sau umflaturi atingindu-te in zone fara puncte G.Bine ,cel mai misto e atunci cind in inghesuiala ridica unul bratele si elibereaza „mirosul de  usturoi”.

Din lift pleaca noutatile legate de birfa ,de negocieri salariale ,de concedieri sau avansari,de cuplari si tot soiul de intimplari.Acolo afli ce s-a mincat in pauza de masa (dupa mirosul hainelor) ce s-a consumat in weekend (daca esti in zi de luni) sau ce se pregateste pentru sfirsitul de saptamina ori de sarbatori.

In lift se ride ,se plinge ,se face freza ,se scobesc dintii,se scutura hainele,matreatza,se sufla nasul, se scarpina zonele sensibile .Unii citeodata si-o mai trag voiniceste probabil din lipsa de spatiu si timp.

Liftul e dispretuit (cind nu-si deschide usile atunci cind te grabesti) indragit cind e gol si vine imediat .Util la carat bagaje,mobila ,carucioare ,biciclete etc. este cel mai bun prieten al locatarilor de la etajele superioare sau al celor cu birouri de la nivelul 5 in sus.

Liftul iti ofera locul de meditatie ( e drept ca numai citeva momente) si spatiul de care ai nevoie de a-ti face curaj daca seful te cheama la el.

Si totusi cit de nebagat in seama este liftul.

2 răspunsuri to “liftul”

 1. poprockfolk Says:

  http://poprockfolk.wordpress.com/2009/11/24/start-a-band-sau-start-a-blog/

  Apreciază

 2. poprockfolk Says:

  multumesc de dvd, am taiat ceva din el si am pus pe blog.
  aaa, am uitat. la varsta noastra e mai bine sa folosesti scarile 🙂 te mentin in forma!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: